Industriële componenten

Softstarters

De nieuwe Lovato Electric softstarters van de serie ADXN hebben een breedte van 45 mm en zijn verdeeld in twee bouwmaten, afhankelijk van de classificatie. De 6 – 45 A softstarters zijn eenvoudig te configureren wat de tijd voor inbedrijfstelling tot minimum beperkt.

Toepassingen zijn te vinden in onder meer pomp-, ventilator-, compressor-, transportband- en mixerbesturingen. De serie omvat drie versies. De Basic-versie (ADXNB) is bestemd voor applicaties die alleen beheerst hoeven te starten en te stoppen. De configuratie hiervan beperkt zich tot het instellen van de startspanning, acceleratie en deceleratie via de drie potentiometers op het bedieningspaneel. De NFC-versie (ADXNF) is voorzien van NFC-connectiviteit voor configuratie met Android- en iOS-toestellen via de LOVATO NFC-app. De instellingen zijn derhalve via een NFC-verbinding te wijzigen en elke vorm van belasting is te regelen. De meest geavanceerde versie – de ADXNP – biedt een krachtige motorbesturing, geïntegreerde elektronische thermische motorbeveiliging en communicatie. De optische poort aan de voorzijde maakt het mogelijk om optionele USB-communicatieapparaten (CX01) en Wi-Fi (CX02) aan te sluiten voor programmering, gegevensdownloads en diagnose met een pc.

Meer artikelen van Calpe B.V. :

Magneetschakelaars


De reeks magneetschakelaars van Lovato Electric is uitgebreid met varianten met een vermogen van respectievelijk 160, 195 en 230 A voor 3-fase motorbesturingstoepassingen en 250, 275 en 350 A in AC-1.

Softstarters


De nieuwe Lovato Electric softstarters van de serie ADXN hebben een breedte van 45 mm en zijn verdeeld in twee bouwmaten, afhankelijk van de classificatie. De 6 – 45 A softstarters zijn eenvoudig te configureren wat de tijd voor inbedrijfstelling tot minimum beperkt.

1 tot 4-polige lastschakelaars


Calpe heeft het aanbod modulaire oplossingen van Lovato Electric uitgebreid met een nieuw assortiment 1 tot 4-polige lastschakelaars. De nieuwe P1MS-units zijn ontwikkeld voor alle toepassingen waar een ontkoppeling en isolatie van elektrische leidingen nodig is.

Modulaire buzzers en trafo’s


Het assortiment van Lovato Electric, vertegenwoordigd door Calpe Industrial Products, is uitgebreid met modulaire buzzers en (bel)trafo’s. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor residentiële en tertiaire toepassingen en te combineren met een groot aantal opties.

PUSH-IN rijgklemmen


De rijgklemmen uit halogeenvrij polyamide UL94 V0 van de nieuwe serie EFC ‘Easy Fast Connection’ zijn geschikt voor toepassing met of zonder adereindhulzen.

Frequentieregelaars


De VLA1 is een ultra compacte frequentieregelaar met hoge prestaties. Het integreert verschillende besturingsmodules, zoals V/f lineair en kwadratische en sensorloze vectorbesturing.

Multifunctioneel tijdrelais met NFC technologie


Programmeren met het nieuwe TMM1 NFC multifunctionele tijdrelais – instelbaar van 0,1 seconden tot 999 dagen en voorzien van 40 beschikbare functies, waaronder teller en / of urenteller – verloopt eenvoudig, snel en nauwkeurig.

Nieuw pand voor Calpe


Na de overname van Calpe door de derde generatie in 2013, groeide het bedrijf uit zijn jasje in het pand in Achterveld. Toen ook nog eens het productenpakket werd uitgebreid en de klantenkring groeide, was het de hoogste tijd om in 2017 de eerste paal te slaan voor een nieuw pand in Barneveld.


Batterijcontainer →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: