Installatiemateriaal

Systeemtechniek voor stroomverdeling

VX25 Ri4Power 185 mm is de systeemtechniek voor de productie van veilige laagspanningsinstallaties of energieverdelers met typegoedkeuring volgens NEN-EN-IEC 61439.

De techniek is prima te integreren in het nieuwe VX25-kastsysteem van Rittal. Gestandaardiseerde inbouwsets voor elke kastbreedte vergemakkelijken de montage door de opbouw zonder boren. Met de inbouwsets kunnen de overige systeemcomponenten van beide systemen eenvoudig en snel worden geïntegreerd.
Door het ingekapselde ontwerp en het gebruik van componenten voor gebruikersonafhankelijk scheiden en schakelen, voldoet het systeem VX25 Ri4Power 185 mm aan de hoogste veiligheidseisen. Geteste adaptertechnologie maakt een eenvoudige montage van compacte vermogensschakelaars mogelijk. Het 185mm-systeem is dankzij productselectie en de Rittal Power Engineering-software eenvoudig samen te stellen.

De VX25 is ook voorbereid voor de VX25 Ri4Power ISV-modulen voor het opbouwen van installatieverdelers in de industriële gebouwentechniek. Rittal levert hiervoor speciale inbouwsets die een eenvoudige montage van de opbouwmodulen in de kast mogelijk maken. De opbouw vindt plaats volgens de norm NEN-EN-IEC 61439 en heeft een typegoedkeuring. Met de geteste combinatie van het kastsysteem VX25 en modulen zijn hoge beschermklassen mogelijk. Voor bijzonder zware omgevingen kan de installatieverdeler ook worden geïntegreerd in de roestvaststalen standaardkasten VX25. Rittal Power Engineering-software maakt een eenvoudige en snelle configuratie van de modulaire opbouw mogelijk. Hierdoor kunnen de systeemvoordelen van het vloerstaande kastsysteem VX25 ook voor de productie van geteste laagspanningsinstallaties en installatieverdelers worden benut.

Meer artikelen van Rittal B.V. :

Industrie 4.0 in de praktijk


Het onderwerp Industrie 4.0 – de vierde industriële revolutie; na de stoommachine, de productielijn en automatisering kenmerkt de industrie van de toekomst zich door netwerken – keert steeds weer terug in economische vakbladen en in lokale kranten binnen industriële regio’s. Niet in de laatste plaats omdat de omschakeling van de fabrieken in volle gang is – ook bij Rittal in Haiger (D). Meer dan h

Systeemtechniek voor stroomverdeling


VX25 Ri4Power 185 mm is de systeemtechniek voor de productie van veilige laagspanningsinstallaties of energieverdelers met typegoedkeuring volgens NEN-EN-IEC 61439.


Isolatieweerstand testen met lage testspanning →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager