Overige

TVVL verbindt mens en techniek

De belangstelling voor nieuwe technieken en oplossingen voor energiebesparing en verduurzaming is ongekend hoog. TVVL helpt installatietechnici verder tijdens de Vakbeurs Energie, het grootste zakelijke evenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in Nederland.

Foto Light + Building

 

Op 11, 12 en 13 oktober staan de Brabanthallen tijdens Vakbeurs Energie volop in het teken van innovatie, kennisdeling en business. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en energiemanagement? Aan welke wet- en regelgeving moeten installaties binnenkort voldoen? Waar vind ik betrouwbare en onafhankelijke informatie? De wereld van de installatietechniek verandert snel en installatietechnici moeten veel informatie verwerken om bij te blijven.

Onafhankelijk

TVVL biedt onafhankelijke informatie en draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe technieken en hulpmiddelen om te voldoen aan de verwachtingen vanuit overheden en consumenten. TVVL maakt tijdens Vakbeurs Energie de verbinding tussen kennis en mensen en draagt als kennispartner van de Vakbeurs Energie bij aan de inhoudelijke programmering. Daarnaast is TVVL ook aanwezig als standhouder tijdens de drie dagen van de beurs.


Nieuwe kleuren contactdozen voor Compact inbouwdozen →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: