Overige

Uitbreiding van B2B-productassortiment

In het afgelopen kwartaal heeft omnichannel distributeur Conrad een groot aantal nieuwe en innovatieve producten aan haar portfolio toegevoegd. Op basis van deze trend staan er voor de rest van 2019 maandelijks aankondigingen van meer nieuwe highlights en diensten gepland.

In het begin van dit jaar heeft de distributeur haar productassortiment uitgebreid met 11.800 Schneider Electric-producten voor installatie- en gebouwtechniek, waaronder de merknamen Merten (3.100 artikelen) en Ritto (600 artikelen), en de hoogwaardige industriële connectoren, wartels en kabels van LAPP.

“Om onze jaarlijkse doelstelling van meer dan 150.000 nieuw in het assortiment opgenomen producten te bereiken, hebben we onze portfolio elektromechanische, kabel-, aansluit- en verbindingsoplossingen in het eerste kwartaal van 2019 verder uitgebreid. Daaronder vallen ongeveer 10.000 Weidmüller connectoren en meer dan 1.000 nieuwe Bachmann kabel-, aansluit- en verbindingsproducten voor de netwerk- en IT-sector”, zegt Andreas Lippert, Vice President B2B DACH bij Conrad Electronic.

Meer dan 3.400 artikelen van de toonaangevende internationale fabrikant Helukabel maken nu deel uit van het assortiment kabels, draden en kabeltoebehoren van Conrad. Würth Elektronik, een andere leverancier van elektromechanische componenten, breidt haar productassortiment bij Conrad voortdurend uit. Op conrad.nl zijn nu 180 nieuwe artikelen beschikbaar. Het productassortiment omvat EMC-componenten, condensatoren, spoelen, RF-spoelen en LTCC-componenten, transformatoren, circuitbeveiligingscomponenten, vermogensmodules, led’s, connectoren, schakelaars en drukknoppen en voedingscomponenten in press-fit- en connectortechnologie.

In het eerste kwartaal van 2019 breidde Conrad ook het productassortiment van Rittal, ‘s werelds grootste systeemaanbieder voor stroomverdeling, IT-infrastructuur, schakelkasten en airconditioning, aanzienlijk uit. De producten van deze fabrikant zijn nieuw in het assortiment van Conrad.

Met de recente beschikbaarheid van het volledige Siemens-productassortiment zijn nu meer dan 48.000 producten en systeemoplossingen op het gebied van automatisering, aandrijvingen, installatie en industriële schakelingen verkrijgbaar in de Conrad Shop.

Na de uitbreiding van het productassortiment van SLV biedt Conrad nu maar liefst 2.000 producten aan van deze leverancier van hoogwaardige, duurzame verlichtingsoplossingen voor binnen- en buitengebruik.

“Twee andere volledig nieuwe merken in het aanbod van Conrad zijn Dahua en Mobotix. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in videobewakingsoplossingen, zoals IP-bewakingscamera’s en intelligente IP-videosystemen, die worden gekenmerkt door een hoge mate van beveiliging, betrouwbaarheid en kwaliteit”, stelt Andreas Lippert.

Op het gebied van het premium gereedschappen heeft Gedore, een van ‘s werelds grootste gereedschapsfabrikanten, haar productassortiment uitgebreid tot 5.000 artikelen. Zakelijke klanten die tools gebruiken voor oppervlaktebewerking of materiaal snijden kunnen nu ook bij Conrad terecht voor de gereedschappen van de nieuwe fabrikant Pferd.

 

Meer artikelen van Conrad Electronic Benelux BV :

Uitbreiding van B2B-productassortiment


In het afgelopen kwartaal heeft omnichannel distributeur Conrad een groot aantal nieuwe en innovatieve producten aan haar portfolio toegevoegd. Op basis van deze trend staan er voor de rest van 2019 maandelijks aankondigingen van meer nieuwe highlights en diensten gepland.

Het kiezen van digitale multimeters


De digitale multimeter behoort met de oscilloscoop tot de belangrijkste meet- en diagnose-instrumenten in de elektronica en elektrotechniek. Het instrument heeft een vaste plaats in de gereedschapskist van engineers, technici, elektrotechnisch installateurs, medewerkers van onderhouds-, reparatie- en revisieafdelingen (MRO) en IoT-ontwikkelaars. Een digitale multimeter biedt gebruikers de waarden


Mobiele werkbonnen via app →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: