Gebouwautomatisering

VELUX lanceert elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster

Panoramisch uitzicht en handige bediening in één

Het innovatieve VELUX INTEGRA® uitzettuimelvenster biedt huiseigenaren, dankzij het elektrische bedieningssysteem, een onbelemmerd uitzicht en ultiem gebruiksgemak.

Het elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster is ontworpen voor gebruiksgemak. Met één druk op de knop van de wandbediening wordt het dakraam aan de onderzijde geopend en ontstaat er direct een balkonachtig gevoel met volop daglicht en frisse lucht. Het dakraam kan ook handmatig worden geopend en 180 graden worden getuimeld om de buitenruit eenvoudig te reinigen. Het VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster is standaard uitgerust met een regensensor die ervoor zorgt dat het dakraam automatisch sluit als het gaat regenen.

Nieuw rolluik voor gezond binnenklimaat

Om in ieder seizoen te zorgen voor een optimaal binnenklimaat is speciaal voor het VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster ook een nieuw rolluik ontworpen. Dit rolluik kan volledig naar beneden worden gerold, zelfs wanneer het dakraam helemaal openstaat. Het voorkomt schittering en biedt verkoelende schaduw, terwijl frisse lucht gewoon naar binnen kan. 

Het dakraam kan gekoppeld worden aan VELUX ACTIVE with NETATMO. Dit smart home automation systeem met sensoren zorgt altijd voor een optimaal binnenklimaat door automatische ventilatie en zonwering. Daarnaast is bediening mogelijk via de VELUX ACTIVE app, die verbinding kan maken met Apple HomeKit, Google Assistent producten en spraak assistent Siri.

Het elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster is verkrijgbaar in acht formaten en eenvoudig te monteren. De wandbediening is automatisch gekoppeld aan het dakraam, waardoor deze niet geconfigureerd hoeft te worden. Alle standaard VELUX buitenzonweringen en raamdecoratie kunnen eenvoudig op het dakraam worden gemonteerd. 

 

 

Ontdek meer over het elektrische VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster op: www.velux.nl/gpu-integra  

Meer artikelen van Velux Nederland :

VELUX lanceert elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster


Het innovatieve VELUX INTEGRA® uitzettuimelvenster biedt huiseigenaren, dankzij het elektrische bedieningssysteem, een onbelemmerd uitzicht en ultiem gebruiksgemak.

En de Archiproducts Design Award is voor…


De Velux Groep heeft met de ‘Velux Active with Netatmo’ een Archiproducts Design Award gewonnen. Een jury van internationale architecten koos het innovatieve product voor zijn uitstekende service en softwareontwerp in de categorie ‘Systems, Components and materials’.


Veiligheidsafnameprotocol voor Sinamics-frequentieregelaars →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: