Industriële componenten

Verdelerblokken met Push-in-aansluiting

Onder de naam PTVFIX biedt Phoenix Contact een serie verdelerblokken die het PTFIX-verdelerbloksysteem combineert met de PTV-serie met verticale aderaansluiting.

Deze varianten vormen een alternatief voor de aansluitklemmen met schroefaansluiting aan de zijkant. De Push-in-aansluiting aan de zijkant biedt onder andere voordelen bij het werken in kleine ruimtes. Verder is voor iedere applicatie een passende montage optie beschikbaar door de compacte bouwgrootte en de modulaire opbouw. Daarbij zijn de varianten beschikbaar als basisblokken zonder voorgemonteerde montageoptie of voorzien van horizontale en verticale montagemogelijkheden voor montagerail NS35 en lijmvarianten. Het nieuwe PTVFIX-productenprogramma omvat verdelerblokken met 6, 12 en 18 aansluitingen à 2,5 mm2. Optioneel zijn deze ook verkrijgbaar met een voedingscontact van 6 mm2.

Meer artikelen van Phoenix Contact B.V. :

Verdelerblokken met Push-in-aansluiting


Onder de naam PTVFIX biedt Phoenix Contact een serie verdelerblokken die het PTFIX-verdelerbloksysteem combineert met de PTV-serie met verticale aderaansluiting.

Semi-geautomatiseerde aderverwerking


In de industriële schakelkastbouw wordt een groot deel van de werkstappen nog steeds handmatig uitgevoerd. Phoenix Contact meende dat dit anders kan en komt met het ondersteunende systeem Wire Assist uit de productfamilie ClipX.

Power-voeding


De Quint Power-voedingen met 40 A uitgangsstroom zijn uitgerust met enkele innovatieve functies. Zo optimaliseert het eenfasige moduul met een meertraps PFC aan de ingangszijde het rendement over het gehele vermogensbereik.

Thermische printers voor industriële toepassingen


De nieuwe generatie thermische printers van Phoenix Contact maakt industriële markeringen snel, hoogwaardig en bestendig. Het voordeel van de beproefde druktechnologie via thermische overdracht is de onderhoudsvrije werking.

Elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars


De nieuwe 1-kanaals elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars van Phoenix Contact producten hebben vast ingestelde nominale stroomwaarden van 1 en 8 A.

Smalle overspanningsbeveiliging voor I/O’s en besturingen


De steekbare apparaatbeveiliging Termitrab complete Type 3 van Phoenix Contact beveiligt de 24 V-voeding van eindapparaten tegen overspanningen.

Elektrotechniek Hogeschool Windesheim treedt toe tot EduNet


Phoenix Contact verwelkomt de opleiding Elektrotechniek van Hogeschool Windesheim als nieuw lid van EduNet. Phoenix Contact bevordert met dit internationale netwerk voor hoger onderwijs de uitwisseling en samenwerking tussen hogescholen en de industrie op het gebied van automatisering.

Draaibaar persprofiel voor crimptang


Doordat het draaibare persprofiel de opname van adereindhulzen vanaf de voorzijde of zijkant toelaat is de nieuwe crimptang CRIMPFOX DUO 10 van Phoenix Contact flexibel inzetbaar.

Potentiaalverzamelklemmen met schroef- en push-in-aansluiting


De compacte potentiaalverzamelklemmen PT en PTU van Phoenix Contact bieden tal van toepassingsmogelijkheden. De voeding vindt plaats via de onderhoudsvrije schroefaansluiting.


Lichtgeleidersensoren →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: