(Brand)beveiliging en Datacom

Voorgedragen voor de ‘GIT Award’

De Wisenet XNP-6550RH 55x IR PTZ-domecamera is geselecteerd als finalist in de categorie Beveiligingssystemen (VSS) van de ‘GIT SECURITY’ Awards.

Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties, systeemintegratoren en eindgebruikers heeft voor elk van de zes prijscategorieën producten geselecteerd. De lezers van GIT SECURITY-magazine kunnen tot 23 augustus 2019 online stemmen op hun favoriete keuzes.

Wisenet XNP-6550RH

Met een 55x optische zoom, een Gyrosensor voor nauwkeurige stabilisatie in winderige omstandigheden, optische ‘Defog’ en ingebouwde IR led’s voor het vastleggen van high-definition beelden ‘s nachts op een afstand tot 500 meter, kan de Wisenet XNP-6550RH zeker een nieuwe standaard zetten voor PTZ-camera’s die ontworpen zijn voor perimeterbeveiliging en grote open ruimtes.

Optische Defog

De optische Defog-functie die is ingebouwd in de Wisenet XNP-6550RH, is bijzonder indrukwekkend. Uniek voor Hanwha Techwin is het gebruik van een optisch laagdoorlaatfilter dat een hoger lichtbereik voor de beeldsensor van de camera accepteert om de invloed van mist te verminderen.

Blij met nominatie

“We zijn blij dat de experts die deel uitmaakten van de GIT SECURIT (GIT SICHERHEIT)-jury de voordelen van deze camera voor een videobewakingssysteem dat onder uitdagende omstandigheden moet kunnen werken, hebben gewaardeerd”, zegt Uri Guterman, hoofd Product & Marketing bij Hanwha Techwin Europe. “De nominatie rechtvaardigt onze inspanningen om de Wisenet XNP-6550RH uit te rusten met functies die het beveiligingspersoneel nodig heeft om verdachte activiteiten op lange afstand op vliegvelden, in parkeergarages, op industrieterreinen, in stadions en in stadscentra op te sporen en te observeren.

Meer artikelen van Hanwha Techwin :

Nieuwe videorecorders vereenvoudigen analoog naar IP-migratie


De nieuwe Wisenet Pentabrid-videorecorders van Hanwha Techwin zijn ontworpen om de gebruiksduur van bestaande analoge CCTV’s te verlengen en tegelijkertijd een vlotte en kosteneffectieve migratie naar een IP-netwerkgebaseerde videobewakingsoplossing te bieden.

Beelden kosteneffectief weergegeven op en over een videowand


De technologische samenwerking tussen BlueBox Video en Hanwha Techwin betekent dat beelden die zijn vastgelegd door Wisenet Full HD, ultra high definition 4K en 360 graden visoogcamera's nu kosteneffectief kunnen worden weergegeven op en over een videowand, evenals op een pc-beeldscherm.

Thermische camera’s


In tegenstelling tot traditionele camera’s die licht nodig hebben om beelden te zien, nemen thermische camera’s de warmte van objecten op en worden ze niet beïnvloed door extreme omstandigheden, zoals volledige duisternis, ruig weer, fel licht, mist en rook.

Intelligente verkeersbewaking in Bologna


In Bologna worden Wisenet-videobewakingscamera’s gebruikt om een slim verkeersbeheersysteem te creëren. Bologna is de zevende dichtstbevolkte stad van Italië. Het ligt in het centrum van een grootstedelijk gebied met ongeveer een miljoen inwoners met een grote verscheidenheid aan reisbehoeften in een zeer groot gebied.

Flateye IR-domecamera


De nieuwe Wisenet megapixel Flateye IR-domecamera van Hanwha Techwin is ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen. Een belangrijke kenmerk van de Wisenet QNE-8011R- en QNE-8021R-domecamera’s is dat ze elk een plat oppervlak hebben dat op de voorkant van de lens wordt aangebracht in plaats van op de domekap.

Voorgedragen voor de ‘GIT Award’


De Wisenet XNP-6550RH 55x IR PTZ-domecamera is geselecteerd als finalist in de categorie Beveiligingssystemen (VSS) van de ‘GIT SECURITY’ Awards.

Installatie van domecamera eenvoudiger


De nieuwe Wisenet X Plus-IP-netwerkdomecamera’s van Hanwha Techwin kunnen nu sneller worden geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden.

Radiometrische thermische camera’s met temperatuurmeting


De Wisenet TNO-4030TR, TNO-404040TR en TNO-4041TR kunnen nauwkeurig detecteren of de luchttemperatuur hoger of lager is dan de ingestelde parameters, bijvoorbeeld boven of onder 40 °C. Ze zijn ontworpen om gebieden die kwetsbaar zijn voor branden, zoals olie- en chemische installaties, bouwterreinen en bossen, alsook recycling- en afvalbeheercentra waar spontaan branden kunnen ontstaan, te helpen

Hoekmontagecamera voor beveiligde ruimtes


De nieuwe Wisenet TNV-7010RC 3 megapixel hoekmontagecamera van Hanwha Techwin is ontworpen om te voldoen aan de eisen van politie, gevangenissen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg waar een zorgplicht geldt om te voorkomen dat gevangenen en patiënten zichzelf schade toebrengen.

Flateye IR-domecamera voor vochtige omgevingen


De nieuwe Wisenet Flateye IR-domecamera zijn ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen.

RVS domecamera’s


De Wisenet X-cameraserie van Hanwha Techwin is verder uitgebreid met de introductie van vier nieuwe RVS domecamera’s volgens de SUS316L-standaard.

2-megapixel netwerkcamera voor positionering


Camera’s uit de Wisenet T-reeks van Hanwha Techwin zijn speciaal ontworpen voor opname van HD-beelden in uitdagende omgevingen.


Video-intercom met eenvoudige app die deuren opent →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager