Bedrijf

Amwittools B.V.

Amwittools importeert, exporteert, produceert en distribueert sinds 1980 gereedschappen van vooraanstaande producenten en bekende merken die hun weg vinden richting Technische Groothandel in Nederland en diverse landen binnen Europa.

Met veel kennis, een uitstekende service en een goede voorraad heeft Amwittools zich bewezen als een waardig en betrouwbaar partner voor de technische groothandels en hun klanten. Het ‘no nonsens’-beleid en de flexibele instelling van het team is door de gehele organisatie merkbaar.

Quality Selection

Amwittools vertegenwoordigt een breed pakket aan producten en selecteert de juiste kwaliteit passend bij de gebruiker, waarbij onder andere wordt gelet op duurzaamheid, ergonomie en prijs. Hierdoor is het maken van een keuze een stuk eenvoudiger en bereiken we een hoge klanttevredenheid.

Website

Informatie over producten en diensten is te vinden in onze web catalogus op www.amwittools.nl. Inclusief bijbehorende handleidingen en andere handige hulpmiddelen om het verstrekken van informatie en het maken van keuzes te vereenvoudigen.

Mooie merken 

Bij Amwittools vindt u onder andere de volgende merken: 
Jokari kabel ontmantelingsgereedschap; Benning (Duspol) elektronische testers en meters; Wiha handgereedschappen; Saenroll kabelafrolsystemen; Runpotec en Katimex cable handling; Friedrich geïsoleerde gereedschappen en bescherming; Stannol sodeermiddelen; AS-Schwabe kabelhaspels en verlengsnoeren en nog vele andere merken met uiteenlopende producten voor bouw, industrie, infra en installatietechniek.

Berichten van Amwittools B.V.