Bedrijf

Hager

Hager

Hager

Hager is de specialist voor elektrotechnische oplossingen in woningbouw en utiliteit. Het omvangrijke systeemaanbod bestaat uit energiedistributiesystemen, gebouwautomatisering, kabelmanagement en schakelmateriaal. Het Hager-merk staat al jaren voor kwaliteit, innovatieve producten, modulaire technologie, montagevriendelijkheid, eenvoudige bediening, comfortabel gebruik, goede service en een aantrekkelijk design.

Een sterk familiebedrijf
Het familiebedrijf is in 1955 opgericht in de Frans-Duitse Elzas door de twee broers Hermann en Oswald Hager. Voorop stond – en staat nog steeds – het ontwikkelen van technische oplossingen waarmee installatieprofessionals hun werk nóg beter kunnen doen. De klant en de eindklant staan centraal in alles wat we al ruim 65 jaar doen. Inmiddels telt Hager 11.500 medewerkers en zijn er 24 productielocaties over de hele wereld. Zo zijn we altijd dicht in de buurt.

In Nederland heeft Hager twee vestigingen; het hoofdkantoor in Den Bosch, waar ook trainingen worden gegeven en het Service & Competence Center voor de bouw van energiedistributiesystemen in Coevorden.

Innovatie in dienst van de klant
Innovatie en continue doorontwikkeling van producten en systemen kenmerken Hager. Het is altijd ons doel om met onze noviteiten en verbeteringen aan de top van de ontwikkeling te staan.

Bij onze innovaties en nieuwe technologieën staat altijd de wens van de klant centraal. In de duizenden contacten en gesprekken die Hager jaarlijks met partners en relaties heeft, toetsen we de praktijkgerichte behoeften om succesvol en efficiënt te kunnen werken. Met dit gegeven als basisprincipe ontstaan nieuwe innovatieve oplossingen, die het merk Hager maken wat het nu is. Want montagevriendelijkheid, comfortabele toepassing, intuïtieve bedieningsmogelijkheden, modulaire technologie en consistentie zijn belangrijke kernwaarden die bij Hager-systemen een premium kwaliteit waarborgen.

Ruim 80 procent van onze producten en systemen is jonger dan vijf jaar. Deze hoge innovatiegraad maakt het mogelijk voor gebruikers veel nieuwe oplossingen effectief toe te passen. Een goede indicator voor gebruiksgeoriënteerde productstrategie is de sterke betrokkenheid van gebruikers en relaties bij de innovatie en doorontwikkeling van het merk Hager.

 

Berichten van Hager