Bedrijf

LEDVANCE Benelux B.V.

Met kantoren in meer dan 50 landen en bedrijfsactiviteiten in meer dan 140 landen, is LEDVANCE een van 's werelds toonaangevende producenten van algemene verlichting voor professionele gebruikers en consumenten. LEDVANCE biedt een compleet assortiment LED armaturen voor een breed spectrum aan toepassingsgebieden, intelligente verlichtingsproducten voor smart homes en -gebouwen, een van de grootste LED lampenportfolio's in de sector en componenten zoals drivers en flexibele LED strips.

LEDVANCE BENELUX B.V.

Met kantoren in meer dan 50 landen en bedrijfsactiviteiten in meer dan 140 landen, is LEDVANCE een van ’s werelds toonaangevende producenten op het gebied van algemene verlichting voor professionele klanten en consumenten. LEDVANCE is IN 2016 ontstaan uit de business unit “General Lighting” van OSRAM en biedt een compleet assortiment
LED-armaturen voor vele toepassingen, intelligente verlichtingsproducten voor Smart Homes en Smart Buildings, en een breed portfolio LED lampen

LEDVANCE: POWER THROUGH LIGHT

Naast verlichting biedt LEDVANCE verticaal geïntegreerde, hernieuwbare energieoplossingen voor gebouwen. Samen vormen de verlichtingsdivisie en de divisie Renewable Energy een uitgebreid ecosysteem voor residentiële, commerciële en industriële gebouwen.

We willen we onze klanten in staat stellen om meer dan ooit de kracht van licht te benutten, zowel voor verlichting als voor het opwekken van energie. Onze intelligente energieoplossingen, Renewable Energy en geavanceerde verlichtingssystemen voor verbeterde werk- en leefomgevingen zorgen ervoor dat onze klanten profiteren van deze transformatie dankzij concrete besparingen op de energiekosten.

Tegelijkertijd zetten we ons in om bij te dragen aan een groenere planeet door CO2-uitstoot en afval te verminderen met behulp van duurzame producten, oplossingen en processen.

Adres
Cypresbaan 7
2908 LT
Capelle aan den IJssel

Contact
Tel: 010 750 1414
E-mail: benelux@ledvance.com
Website: www.benelux.ledvance.com

Berichten van LEDVANCE Benelux B.V.