Bedrijf

LEDVANCE Benelux B.V.

Met kantoren in meer dan 50 landen en bedrijfsactiviteiten in meer dan 140 landen, is LEDVANCE een van 's werelds toonaangevende producenten van algemene verlichting voor professionele gebruikers en consumenten. LEDVANCE biedt een compleet assortiment LED armaturen voor een breed spectrum aan toepassingsgebieden, intelligente verlichtingsproducten voor smart homes en -gebouwen, een van de grootste LED lampenportfolio's in de sector en componenten zoals drivers en flexibele LED strips.

LEDVANCE: ADVANCING LIGHT

Met kantoren in meer dan 50 landen en bedrijfsactiviteiten in meer dan 140 landen, is LEDVANCE een van ’s werelds toonaangevende producenten van algemene verlichting voor professionele gebruikers en consumenten. LEDVANCE biedt een compleet assortiment LED armaturen voor een breed spectrum aan toepassingsgebieden, intelligente verlichtingsproducten voor smart homes en -gebouwen, een van de grootste LED lampenportfolio’s in de sector en componenten zoals drivers en flexibele LED strips.

 

Onze nieuwe reeks producten – één assortiment en vele goede redenen

Waarom kiezen verlichtingsprofessionals en eindgebruikers voor LEDVANCE? Omdat wij een globale speler zijn op de markt algemene verlichting – met meer dan 100 jaar ervaring. Omdat wij onze klanten alles onder één dak kunnen bieden: een uitgebreid assortiment aan LED armaturen, LED lampen, LED Strip-systemen en traditionele lampen. En omdat onze reeks producten ons in staat stelt verlichtingsoplossingen op maat te maken – van oplossingen voor winkels tot industriële verlichting.

 

Adres
Cypresbaan 7
2908 LT
Capelle aan den IJssel

Contact
Tel: 010 750 1414
E-mail: benelux@ledvance.com
Website: www.benelux.ledvance.com

Berichten van LEDVANCE Benelux B.V.