Bedrijf

Traditech BV

TRALERT® is een onderdeel van Traditech B.V. Al sinds haar oprichting in 2005 heeft TRALERT® zich gericht op het leveren van uitsluitend voertuigverlichting die gebruik maakt van LED technologie. In de loop der jaren hebben wij ons assortiment flink uitgebreid en een dealernetwerk opgebouwd door heel Europa. Als Europees importeur van uitsluitend LED voertuigverlichting, is TRALERT® onderscheidend met een zeer compleet assortiment van hoge kwaliteit, een uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning.

Ons assortiment bestaat uit: LED werklampen, LED achterlichten, LED markeringslichten, LED breedtelampen, LED flitsers, LED zwaailampbalken, LED zwaailampen, LED verstralers, LED bars, LED kentekenverlichting, LED interieurverlichting, LED flashers en bijbehorende bekabeling.

Door onze specialisatie en focus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in ons vakgebied. Naast het vertegenwoordigen van diverse gerenommeerde fabrikanten voor de Europese markt produceert TRALERT® inmiddels diverse verlichtingsproducten in eigen beheer.

Zie ook www.tralert.com voor meer informatie

Berichten van Traditech BV