Kabel en draad(loos)

Draadloze kamerthermostaat met app voor domotica

Voor het regelen van de ruimtetemperatuur introduceert Riho Climate Systems de draadloze kamerthermostaat Tybox 5100. Voor de installateur betekent dit snel en eenvoudig installeren, voor de gebruiker biedt deze thermostaat vele voordelen. Naast de programmering van de ruimtetemperatuur ter plaatse, kan de gebruiker op afstand met de gratis Tydom app, meerdere toepassingen instellen op zijn of haar smartphone of tablet. Dagelijkse programma’s voor bijvoorbeeld de verwarming, verlichting, beveiliging, rolluiken, poorten en garagedeuren, zelfs energiemonitoring is mogelijk. In de intuïtieve app kunnen zelfs foto’s van het huis worden geïntegreerd.

De kamerthermostaat Tybox 5100 werkt op 868 MHz en heeft een bereik van 100 tot 300 m in een open veld. Het temperatuurbereik is van 10 tot 30 °C. De thermostaat kan ter plaatse of op afstand via de app worden ingesteld. Om onbevoegd gebruik te voorkomen kunnen de instellingen door de installateur worden geblokkeerd. Voor de draadloze communicatie met de ketel of warmtepomp en de Tydom, is een draadloze ontvanger meegeleverd. Om de thermostaat qua kleur in te passen is deze te verfraaien met een kleurige afdekkap waarbij kan worden gekozen uit vijf kleuren.

Meer artikelen van RIHO Climate Systems BV :

Mini inbouw ontvangers voor rolluiken en screens


Voor het aansturen van rolluiken, screens en videoschermen introduceert Riho Climate Systems de ontvangers Tyxia 5630 en 5730. Deze zijn universeel inzetbaar voor bekabelde 230 V motoren voor het openen en sluiten van een dakraam, daklicht of serreraam.

Ontvangers en zenders als nano-inbouwmodules


De nieuwe generatie Delta Dore nano-modules van Riho Climate Systems zijn 41 × 36 × 8 mm in omvang, dus kleiner dan voorheen en daardoor eenvoudiger in inbouwdozen te installeren.

Draadloze kamerthermostaat met app voor domotica


Voor het regelen van de ruimtetemperatuur introduceert Riho Climate Systems de draadloze kamerthermostaat Tybox 5100. Voor de installateur betekent dit snel en eenvoudig installeren, voor de gebruiker biedt deze thermostaat vele voordelen. Naast de programmering van de ruimtetemperatuur ter plaatse, kan de gebruiker op afstand met de gratis Tydom app, meerdere toepassingen instellen op zijn of haa


Videoscopen →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: