Nieuws artikelen

Compacte 2D-visionsensor


Voor de inline inspectie van kleine onderdelen, modules en eindproducten in de industriële omgeving, introduceert Sick de ultracompacte 2D-visionsensor InspectorP61x.

Met push-in klemtechnologie


Het assortiment motorbeveiligingsschakelaars en magneetschakelaars van Eaton is uitgebreid met nieuwe modellen voorzien van Push-in klemtechnologie. Bij de motorbeveiligingsschakelaars gaat het om de PKZM0 en PKE in het vermogensbereik tot 32 A en de DILM en DILA magneetschakelaars tot 38 A.

Dé buitentrend.


Met deze twee series in de nieuwste trendkleuren geeft u uw tuin een eigentijdse uitstraling…

Muten maar!


Het realiseren van muting oplossingen was voorheen tijdintensief door alle werkzaamheden die horen bij het samenstellen, instellen en uitlijnen van zo’n systeem.

Powermanager


Onder de naam SolarGatewaySE introduceert Dijkman Elektrotechniek een nieuwe versie van de powermanager voor het monitoren en beheren van energiestromen.

Hybride omvormer


De nieuwe hybride omvormer van SMA Solar Technology AG (SMA) is speciaal ontwikkeld om zowel energie te produceren als op te slaan.

Black beauty


Omdat de industriële look in woningen, kantoren en publieke ruimtes onverminderd populair is, ontwikkelde Klemko een programma sensoren in het zwart. Speciaal geschikt voor architecten en installateurs die oog hebben voor design en duurzaamheid.

Wisselschakeling met meerdere dimmers


Nieuw in het EcoDim dimmerassortiment: ECO-DIM.11 Multicontrol. Dit is een speciale led dimmer waarmee u met meerdere led dimmers een wisselschakeling kunt creëren. Hierdoor kunt u een groep lampen dus met twee (of meer) dimmers tegelijk dimmen/bedienen – waar andere dimmers slechts één dimmer en één of meerdere aan/uitschakelaars mogelijk zijn.

De eerste volledig universele WiFi dimmer met 2-draads aansluiting.


NIEUW! De eerste volledig universele WiFi dimmer dimmer met 2-draads aansluiting. Het Nederlandse dimmermerk EcoDim kent u waarschijnlijk al van het assortiment universele led dimmers en de introductie van ’s werelds eerste smart dimmers met druk/draaiknop. Maar wist u dat ze binnenkort ook de eerste volledig universele WiFi dimmer introduceren?

ent.nl/manager